AGLIA TW STREAMER, MEPPS

Ova Meppsova varalica udružuje snage leptira i potezanke i savršeno oponaša pijora, kako po izgledu tako i po ponašanju za vrijeme vođenja !

Varalica Aglia TW Streamer bez sumnje će zadovoljiti sve zaljubljenike sportskog ribolova pastrve! Snažne vibracije koje stvara leptir, poboljšane savršenim vizualnim izgledom potezanke, izazivaju više napada nego svaki od ovih stimulatora odvojeno. Zahvaljujući svojoj mekanoj osovini, ova varalica je vrlo savitljivog tijela što je naročito zanimljivo pri naglom mijenjanju smjera vođenja.

Otkvačivanje ribe je rijetko jer je naoružana s dvije udice, jednokrakom na glavi potezanke i trokrakom na repu. No ako želite, možete jednim potezom otkvačiti potezanku i loviti samo muhom ili pak dodati trokraku udicu na leptira za spinanje.

O kvaliteti pločice ne treba ni govoriti, kao i uvijek vrhunska je, Mepps nije igrom slučaja postao prvi svjetski proizvođač leptira. Što se potezanke tiče, i u tom pogledu Mepps se može mjeriti s najvećim kreatorima streamera: bilo da se radi o očima, škrgama, nijansama boja tijela ili trbuha...svaki je detalj razrađen za savršeno oponašanje pijora. Čak je i bočna linija* prisutna zahvaljujući svjetlucavim sintetičkim nitima koje su postavljene s obje strane tijela.


Aglia TW Streamer postoji u veličinama broj 1 (3,6 g), 2 (4,7 g) i 3 (6,8 g ), te u dvije boje: srebrena paleta sa crveno-crnom potezankom i zlatna paleta sa crveno-zelenom potezankom.

   

Régis pour Régis contre

- Trokraka udica postavljena je na veoma gipkoj i savitljivoj metalnoj upredenici.
- Komplementarnost finih titraja potezanke sa snažnim impulsima leptira.

- Ne postoji u većim veličinama, u brojevima 4 ili 5, za ribolov velikih pastrvi.

Prethodna ...

Prethodna

Prethodna   * bočna linija: dio ribljeg osjetilnog sustava u obliku linije koja se proteže po cijeloj dužini tijela, a koja joj omogućuje da situira sve što se oko nje nalazi kao i da osjeti i najmanju vibraciju, čak s velike daljine.  

   

[Prethodna stranica | Home pageUvod  |  Vodič  |  Plan navigacije  | Slatkovodne ribe | Autorska pravaZakonski uvjeti  | Komunicirajte ]