ZAKONSKI UVJETI

Izdavač web stranica :

    « ribeiribolov.com »

Odgovorna osoba :

Tajana Gérard
 

Adresa :

BP 55, 10403 Nogent s/Seine

Web adresa :

www.ribeiribolov.com 

E-mail :

kontakt@ribeiribolov.com 
 

Koncepcija, izvedba i smještaj web stranica :

Tvrtka « alfa.nwt »

Adresa :

15 rue Lamoricičre, 10100 Nantes

Telefon :

02.51.84.34.00.

Web adresa :

www.alfanwt.com

OPĆI UVJETI

Ograničenje odgovornosti

Korisnik se služi ovim web stranicama na vlastitu odgovornost. Ni u kom slučaju « ribeiribolov.com » ili njegovi voditelji, suradnici, partneri, ne mogu se smatrati odgovornima za neposredne ili posredne i posebno materijalne štete, gubitak podataka, novčane štete koje bi bile posljedice pristupa ili korištenja ovih web stranica. Cjelina sadržaja web stranica stavljena je na raspolaganje bez bilo kakve garancije.

Uz sve naše napore, mogući su propusti ili greške. « ribeiribolov.com » ne može se smatrati odgovornim i ne može snositi bilo kakvu odgovornost za sadržaj i usluge radi toga što su stavljene na raspolaganje na web stranicama.

Osobni podaci

Možete pregledavati ove web stranice bez isticanja vaših osobnih podataka ili davanja bilo kakvih podataka koji se odnose na vas. Informacije i podatke koje nam dajete neće se smatrati povjerljivim te ih možemo koristiti i iznositi, mi ili naši partneri.

Kontaktirajući s nama raspolažete trajnim pravom na ispravak vaših podataka.

Pravna nadležnost

Ove Opće odredbe podliježu francuskom pravu. U slučaju spora, isključivo su nadležni francuski sudovi.

   

[Prethodna stranica | Home pageUvod  |  Vodič  |  Plan navigacije  | Slatkovodne ribe | Autorska pravaZakonski uvjeti  | Komunicirajte ]